کد رهگیری و پیش ثبت نام

کد رهگیری ثبت نام و پیش ثبت نام یک شماره ده رقمی است. این شماره از مرحله اولیه ثبت نام تا زمانی که اطلاعات تان تایید شود به مودیان ارائه می شود. این کد تا آخرین مراحل ثبت نام معتبر بوده و تغییری نخواهد داشت. لزوم حفظ و نگهداری کد رهگیری تا پایان ثبت نام برای ورود به سامانه های مالیاتی ضروری است.

خدمات مالیاتی

مراحل پیش ثبت نام الکترونیکی:

گام اول برای ثبت نام ورود به سامانه Tax.gov.ir و شروع فرایند ثبت نام است. در مرحله شروع ثبت نام باید کلید پیش نام را انتخاب نموده و فرایند ثبت نام را آغاز کنید. در این مرحله لازم است اطلاعات کلیدی شامل اطلاعات شناسنامه ای و کد پستی خود را وارد نمایید. دقت داشته باشید در صورتی که اطلاعات این مرحله را چندیدن بار به صورت اشتباه وارد کنید سامانه قفل خواهد شد.

نکته دیگر در این مرحله، ورود اطلاعات غلط یا اطلاعات فرد دیگر در مرحله اعتبار سنجی است که باعث رد شدن اطلاعات می­شود در این صورت عواقب این کار بر عهده مودی خواهد بود.

پس از ارائه اطلاعات خواسته شده مربوط به اقامتگاه قانونی، اطلاعات مدیر عامل، اطلاعات فعالیت شرکت یا موسسه و در نهایت آدرس را باید وارد کرده و در نهایت کلید تایید را فشار دهید تا مرحله پیش ثبت نام پایان یافته و پس از اعتبار سنجی نام کاربری و کلمه عبور را دریافت نمایید. پس از ثبت نهایی اطلاعات، تغییر در آن غیر ممکن است پس در ثبت اطلاعات خواسته شده نهایت دقت را به خرج دهید.

پس از ثبت نهایی می­توانید کد رهگیری خود را نیز دریافت کنید.

برای مطالعه مقاله عدالت مالیاتی در ایران می توانید از این لینک استفاده نمایید.

ثبت نام الکترونیکی

مرحله ثبت نام الکترونیکی:

پس از تایید در مرحله پیش ثبت نام وارد مرحله ثبت نام در سامانه tax.gov.ir می شوید. در این مرحله نیز باید با انتخاب کلید عملیات ثبت نام، فرآیند ثبت نام را آغاز کنید. پس از نمایش اطلاعات شناسنامه ای در بالای صفحه می توانید با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور وارد سیستم شوید و اطلاعات خواسته شده را با نهایت دقت پر کنید. چون در این مرحله نیز مانند مرحله قبلی در صورتی که چندیدن بار اشتباه کنید سامانه قفل می شود.

می توانید اطلاعات مودی مدیر یا غیره را که قبلاً وارد کرده بودید در این مرحله ویرایش کرده و اطلاعات مالیاتی خود را به تفکیک منابع مالیاتی وارد کنید. اگر در این مرحله شماره کلاسه خود را وارد نکنید، سیستم با شما به عنوان مودی جدید برخورد خواهد کرد. برای دریافت شماره کلاسه خود می توانید به نزدیک ترین حوزه مالیاتی مراجعه کنید و شماره کلاسه خود را دریافت نمایید.

منظور از اقامتگاه قانونی، اطلاعاتی است که در مرحله پیش ثبت نام وارد کرده اید. اگر اطلاعات مربوط به محل فعالیت با اقامتگاه قانونی تان متفاوت باشد، باید نشانی محل فعالیت را وارد کنید. پس از آن نوبت وارد کردن اطلاعات مربوط به حساب های بانکی است. با نمایش اطلاعات ثبتی می توانید تغییرات لازم را اعمال کرده و در نهایت با فشردن کلید ذخیره، فرایند ثبت نام را به پایان برسانید. تایید و ثبت نهایی به معنای پایان کار است که پس از این مرحله امکان ویرایش اطلاعات شما وجود نخواهد داشت.

مشاوره مالیات

خاتمه ثبت نام و دریافت کد رهگیری:

پس از تایید نهایی، اطلاعات وارد شده توسط مودی روی صفحه ظاهر خواهد شد. این اطلاعات شامل کد رهگیری نیز هست. ظرف دو هفته کاری، اعتبار سنجی اطلاعات وارد شده صورت پذیرفته و در صورت تایید اطلاعات کارت اقتصادی مودی صادر و به آدرس درج شده در فرم ارسال خواهد شد.

برای مطالعه مقاله شورای عالی مالیاتی چیست می توانید از این لینک استفاده نمایید.

مالیات ارزش افزوده

تکرار فرآیند ثبت نام توسط مدیان:

فرایند ثبت نام مودیان مالیاتی دو مرحله ای است و در هیچ صورتی مودیان نمی توانند دو بار در سامانه ثبت نام کرده و هر مودی فقط یک بار مجاز به ثبت نام در سامانه است. اگر مودی در دو سال اخیر در سامانه مراحل ثبت نام را طی کرده باشد به هیچ عنوان حق ثبت نام مجدد را نخواهد داشت.

روش دریافت کد رهگیری مفقود شده:

مودیانی که کد رهیگیری را گم کرده اند می توانند با مراجعه به سامانه TAX.gov.ir و در بخش ثبت نام و صدور شماره اقتصادی، بخش یادآوری کد رهگیری و اطلاعات ثبت نام و با پاسخ دادن به برخی سوالات کد رهگیری را دوباره دریافت نمایند.

مشاوره مالیاتی تلفنی

ثبت نام شرکای واحد های شغلی مشارکتی:

در مرحله اول با ثبت نام و پیش ثبت نام مشاغلی که مالکیت مشارکتی دارند، فقط کافی است نام یکی از شرکا که بهتر است شریک اصلی باشد به عنوان نماینده واحد شغلی، ثبت شود. در مرحله بعدی و پس از دریافت پاکت حاوی نام کاربری و رمز عبور، سایر اطلاعات مربوط به شرکای دیگر در سامانه ثبت می شود.

سایر شرکا پس از ثبت نام باید با استفاده از کد رهگیری که شریک اصلی در مرحله اول ثبت نام، دریافت نموده اظهارنامه مالیاتی خود را به صورت انفرادی ارائه دهند. ارائه اظهار نامه فردی توسط شرکا در صورتی امکان پذیر است که اطلاعات آنها در سامانه ثبت نام مودیان یا سامانه مدیریت عملیات مالیاتی مشاغل ثبت شده باشد.

برای مطالعه مقاله تشویقات و جرایم مالیاتی می توانید از این لینک استفاده نمایید.

کد رهگیری

کد پستی خواسته شده در فرم ثبت نام:

در فرایند ثبت نام الکترونیکی در بخش کدپستی مودیان نباید کدپستی محل سکونت خود را وارد نمایند، منظور از کدپستی نشانی محل فعالیت شرکت یا موسسه است و دادن کد پستی محل سکونت قابل قبول نیست.

آگاهی مودیان از مراحل ثبت نام:

پس از ثبت نام مودیان در بخش ثبت نام و صدور شماره اقتصادی در سامانه الکترونیکی می توانند برای پیگیری ادامه کار و استعلام وضعیت خود در فرآیند ثبت نام به همان آدرس مربوطه مراجعه کرده و در بخش پیگیری سریع، وضعیت ثبت نام شماره اقتصادی از وضعیت خود باخبر شوند. ادارات کل پاسخگویی نیز امکان بررسی مراحل مختلف ثبت نام را دارند.

مالیات بر ارث

دلیل ثبت نام مودیان برای دریافت کد رهگیری:

یکی از دلایل اصلی که مودیان خود را موظف به ثبت نام می دانند، بهره مندی از خدمات ارائه اظهارنامه الکترونیکی و غیر حضوری است. البته وظیفه مودیان حقیقی و حقوقی در این زمینه کمی با هم تفاوت دارد.

اشخاص حقوقی:

اشخاص حقوقی باید قبل از ثبت نام و در مرحله اعتبار سنجی مرحله دوم ثبت نام الکترونیکی را انجام دهند.

اشخاص حقیقی:

مودیان حقیقی وظیفه دارند بعد از پیش ثبت نام، اطلاعات خود را که در مرحله پیش ثبت نام تایید شده را اصلاح نموده و ایرادات وارد شده را رفع نمایند تا اطلاعات شان تایید شود.

برای مطالعه مقاله منظور از خالص مالیات چیست می توانید از این لینک استفاده نمایید.

اظهارنامه

عدم نیاز به ارائه اظهار نامه فیزیکی و کاغذی:

پس ار دریافت کد رهگیری مودیان می توانند نسبت به ارائه اظهارنامه الکترونیکی اقدام نمایند. گفتنی است اظهارنامه الکترونیکی از سوی ادارات امور مالیاتی مورد قبول است و نیازی به تسلیم نسخه کاغذی نیست و همان اظهار نامه الکترونیکی به عنوان اظهارنامه نهایی از سوی اداره مالیاتی پذیرفته است.

مزایای پرداخت غیر حضوری مالیاتی:

مودیانی که پیش ثبت نام را انجام داده و اطلاعات شان تایید شده است پس ازدریافت پاکت حاوی نام کاربری و رمز عبور مجاز به دریافت قبض مالیات و پرداخت آن به صورت اینترتی و غیر حضوری هستند و نیاز به حضور فیزیکی در ادارات امور مالیاتی یا شعب بانکی ندارند.

جهت برخورداری از مشاوره مالیات بر ارزش افزوده می توانید با شماره 09197566637 تماس بگیرید.

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده اند*

پر کزدن این فیلد الزامی می باشد.

مطالب جدید

خبرنامه مالیات ها
عضویت در خبرنامه مالیات ها